Deventer Denkt Mee Festival

Zaterdag 27 februari van 20.00 tot 22.00 vindt het Deventer Denkt Mee Festival plaats, live vanuit de Bibliotheek Deventer. Een avondvullend programma met onder andere een debat, een talkshow, muziek, comedy en film, mede gepresenteerd en gehost door Özcan Akyol.

Onze Studio Sessie Partner, De Bibliotheek Deventer maakt zich sterk voor de ontwikkeling van alle Deventenaren. Ook op het gebied van democratie. Samen met de gemeente maakt de Bibliotheek Deventer zich zorgen over de groeiende ongelijkheid in de wereld. Daarom willen zij graag met de Deventenaren in gesprek over de toekomst van Deventer. Wat is nodig voor een leefbaar en bruisend Deventer? Wat vind jij dat er moet gebeuren en waar droom je van?

Laat jouw stem horen!

In de komende maanden kan jij van je laten horen! Samen met onze ambassadeur Özcan Akyol vragen we jullie om je stem achter te laten in een stembus of via de website. Hoe ziet jouw ideale Deventer eruit over tien jaar? Meer betaalbare woningen, meer ruimte voor groen of meer aandacht voor cultuur? Vertel het ons! Jouw stem doet er toe, want jouw mening komt terug tijdens het Deventer Denkt Mee Festival.

Houd de website in de gaten voor meer informatie over het Deventer Denkt Mee Festival! En, kom je uit Deventer? Laat dan je stem horen.

Promo Deventer Denkt Mee

Ferenc van Damme: ‘Adviescommissie is leuk en belangrijk gekkenwerk, maar helaas niet heel baanbrekend’ 

Oud-informateur Herman Wijffels over de noodzaak van nieuwe bestuursstijlen

Mink de Vries, docent maatschappijleer: ‘Jongeren hebben plotseling door dat politiek over henzelf gaat’

Verkiezingsproject op het Agnieten College: leerlingen richten politieke partijen op!

Regina Douma, docent START.Deltion: ‘Blijf met elkaar praten en heb oprechte interesse in elkaars mening’

Interview: Trudy Nijhof van ROC van Twente over democratie in het onderwijs