We 💙 Regio Zwolle – uitnodiging !

Je staat bij ons bekend als iemand met hart voor de regio Zwolle en een belangrijk netwerk (binnen en/of buiten jouw organisatie). Daarom ontvang je deze uitnodiging.

Wat context

Expeditie Regio Zwolle is twee jaar geleden gestart met als doel om onze mooie regio Zwolle sterk te houden (zie voor meer info: http://expeditieregiozwolle.nl/). De expeditie onderzoekt behoeftes uit de regio en initieert en ondersteunt initiatieven die de regio sterken maken.

Dit jaar ligt de focus op jongeren. Het behouden en aantrekken van jong talent is belangrijk voor de toekomst van de regio! Daarom hebben we aan 250 jongeren gevraagd wat zij nodig hebben om in de regio Zwolle te blijven wonen en werken. Hier zijn 3 thema’s uitgekomen:

  • Betaalbaar bij elkaar wonen
  • De aansluiting tussen onderwijs en werk
  • Een bruisende regio met leuke uitgaansmogelijkheden

Op 27 en 28 september organiseren we een grote hackathon waarin we nieuwe of bestaande initiatieven die bijdragen aan deze thema’s verder helpen of kickstarten.

Waarom nodig ik je uit?

Voor de hackathon zijn we op zoek naar initiatiefnemers en deelnemers. Initiatiefnemers zijn mensen die zelf een idee/initiatief hebben die bijdraagt aan één van de thema’s. Deelnemers willen tijdens de hackathon (en eventueel daarna)  het initiatief verder helpen en ondersteunen. Dit kunnen ondernemers, startups, studenten, bestuurders of professionals zijn van bijvoorbeeld woningcorporaties, projectontwikkelaars, scholen, werkgeversorganisaties, horecabedrijven en ga zo maar door. Ook zoeken we mensen met (web)development en designer skills. We maken graag gebruik van jouw netwerk om deze initiatiefnemers en deelnemers te bereiken.

De netwerkbijeenkomst

Ik nodig je graag uit voor onze ‘netwerkbijeenkomst’ op donderdag 13 juni om 16:00 uur bij Rabobank IJsseldelta in Zwolle. Dit keer niet netwerken met een borrel en een bitterbal, maar ons netwerk inzetten om de regio Zwolle te versterken!

Tijdens de bijeenkomst bespreken we het volgende:

  • Wat is Expeditie Regio Zwolle?
  • De uitkomsten van het onderzoek onder 250 jongeren
  • Uitleg hackathon
  • Ons netwerk inzetten: je kan namen doorgeven van mensen die wij kunnen banderen voor de hackathon.
    Ook krijg je communicatiemiddelen die je kan gebruiken als je zelf iemand wil benaderen.

Praktisch

15:45 inloop
16:00 start bijeenkomst
17:00 einde bijeenkomst

Locatie: Rabobank IJsseldelta, Willemskade 1, Zwolle.
Parkeren: Je kan gratis parkeren op het parkeerterrein van Rabobank.

Aanmelden

Ben je er bij? We ontvangen graag je aanmelding via deze link.

Wil je iemand meenemen? Helemaal goed! Hij of zij kan dezelfde link gebruiken om zich aan te melden.

Dankjewel en graag tot 13 juni!

Namens Expeditie Regio Zwolle,

Milou van Elburg
Innovatie adviseur

06 29 02 67 50