Mogen we voorstellen…

Tim Beumers is één van de nieuwe teamleden van Studio Vers Bestuur. Afgelopen weekend gaf hij tijdens het Democratiefestival een lezing over het belang van authenticiteit in bestuurscommunicatie. Hierin besprak hij de groter groeiende kloof tussen inwoners en bestuurders. Hoe spreek je mensen aan die geen zin hebben om te luisteren?

Wie is Tim Beumers precies? “Een goede vraag. Mijn antwoord hoort kort en helder te zijn. Dat is niet zo makkelijk, zeker niet wanneer je over jezelf praat. Ik ben een verzameling van vele persoonlijke eigenschappen, een leven vol ervaringen en een heleboel uiteenlopende vaardigheden.”

Waar houdt Tim zich mee bezig? “Ik zorg ervoor dat het verhaal van opdrachtgevers op de juiste manier wordt verteld. Ik kijk naar de wensen, de boodschap en naar de doelgroep en zorg ervoor dat de kern goed aankomt bij de ontvanger. De inhoud is belangrijk, de persoon die het verhaal vertelt is nog belangrijker. Als lid van Studio Vers Bestuur hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de manier waarop de diverse besturen van Overijssel communiceren met haar inwoners.”

Zoek je hulp bij het starten van een experiment? Heb je creatieve ideeën nodig voor welke zaak dan ook? Neem contact met Tim Beumers op. Alle teamleden en contactgegevens kun je terugvinden op onze website. Zie: https://studioversbestuur.nl/contact/

Meer projecten

‘Terug naar de stam en het kampvuur’

Expeditie Regio Zwolle – Hackathon

Gemeente Staphorst schrijf geschiedenis met inwonersparticipatie

Inspiratiemiddag Festina Lente – 20 mei

Inwonerparticipatie in ‘t kort

Ook samenwerken met Democratie in Actie en Studio Vers Bestuur?