Nieuwe Hanze Unie

24 uur voor...

Rol Studio Vers Bestuur

’24 uur voor…’ is een initiatief van de Nieuwe Hanze Unie, een samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers, overheid en onderzoekers. Het concept is ontwikkeld door studenten van hogeschool Windesheim. Studio Vers Bestuur ondersteunt ’24 uur voor…’  om drie pilots uit te voeren om het concept te doorleven, te evalueren en te verfijnen.

Eerste sessie: Ander verdienmodel

De eerste 24 uur voor sessie vond plaats in theater De Spiegel (april 2017) en was gericht op de zoektocht naar een ander verdienmodel voor musea, orkesten en theaters. Hoe zouden we het eens totaal anders kunnen doen? Waar denken we niet aan? Wat zijn de mogelijkheden en kansen buiten de gebaande paden? Co producenten waren Zwolse Theaters, Orkest van het Oosten en Strijkorkest Benjamin Britten.

Tweede sessie: Beweging WOEST voortzetten

Bij de tweede sessie (november 2017) stond de vraag centraal: Hoe kan ik de beweging WOEST voortzetten in een samenwerkingsvorm die zowel financieel als organisatorisch levensvatbaar is? Het antwoord: De School of Skills! Lees hier meer over deze editie en de uitkomsten.
Wil je de film van deze 24 uur voor kijken? Dat kan hier.

Meer projecten

Jongeren en hun omgeving – Dinkelland

Een nieuwe dorpsvisie – Boekelo

Gemeente Zwolle

Gemeente Twenterand

Gemeente Staphorst

Gemeente Hellendoorn