13 juni 2018

Het festival voor iedereen die bezig is bezig met nieuwe manieren van organiseren, samenwerken, ondernemen en besturen binnen hun organisatie.

Op 14 juni 2018 wordt het festival voor de derde keer georganiseerd in het Havenkwartier in Deventer. Een mooie dag met een informele festivalsfeer, een goed inhoudelijke programma, een mix van sprekers/workshops, muziek en theater. Vorig jaar waren er 2500 super enthousiaste bezoekers. Dit jaar wil de organisatie 3500 mensen inspireren en informeren.

Studio Vers Bestuur
Studio Vers Bestuur is net als voorgaande jaren coproducent van HGKF. Studio Vers Bestuur investeert in bestuurlijke innovatie en dialoog tussen overheid, kennisinstellingen, bedrijfsleven, inwoners en creatievelingen. We bouwen samen aan een Overijssels Platform waar kennis, ervaringen en mensen bij elkaar komen.

Jan Rotmans, Eus en vele anderen op het podium
Ben jij bezig met bestuurlijke vernieuwing? Bezoek dan op 14 juni de tent van Studio Vers Bestuur op het water. We willen graag onze ervaringen met jou delen. En natuurlijk doorpraten over jouw verhalen en voorbeelden, bijvoorbeeld tijdens een speeddate op de waterfiets. Het programma van Studio Vers Bestuur voor 14 juni krijgt vorm. Sprekers als Martijn Aslander, Maarten Königs en Jan Rotmans staan op het podium om jou te inspireren. Özcan (Eus) Akyol gaat in gesprek met een aantal volksvertegenwoordigers.